Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır
Anasayfa Eğitim Öğretim Eğitim Programı
Eğitim Programı

Okulumuz her öğrencinin akademik, sosyal ve kültürel alanlarda kendine özgü ilgi ve yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlayan zengin öğrenme ortamları sunmaktadır.

Öğrenci merkezli ve yapılandırmacı sınıf modelinin esas alındığı ortaokul kısmında öğrencilerimiz, bireysel olarak ya da küçük gruplarda çalışır, problem çözme, görüşlerini paylaşma, bilgi toplama ve analiz etmede ortak kararlara varırlar. Öğretmenlerimiz, öğrenmeyi kolaylaştıran bir sınıf ortamı yaratarak öğrencilerin çalışmalarını izlemekte ve onlara yol göstermektedirler.

Öğrencilerimizin, bireysel farklılıklarını gözeterek bütünsel gelişimlerini destekleyen, teknoloji ile donanmış öğrenme ortamlarında, bilimsel yöntem ve tekniklerle başarıya ulaşmaları hedeflenmektedir.

Eğitim Öğretim Anlayışı

1. Bireysel farklılıkların dikkate alındığı
2. Öğrenci merkezli
3. Ulusal değerleri esas alan