Anasayfa Kurumsal Hakkımızda
Hakkımızda

8. yılını gururla kutlayan Boğaziçi Eğitim kurumu 2012 yılında Değirmendere’de 4 sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü günümüzde Özel Özden Boğaziçi Koleji Ortaokulu olarak kaliteli eğitimi Kocaeli’de yeni nesillerle buluşturan, eğitim markası olarak başarıyla sürdürüyor. Özden Boğaziçi Koleji kurulduğu günden bu yana başarı oranlarının en yüksek olduğu eğitim modellerini uyguluyor. Bunun yanı sıra eğitimde yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor.

Mehmet ÖZDEN 2001 yılında henüz 21 yaşında bir gençken adım attığı eğitimcilik mesleğini bugün idealist bir eğitim markası haline getirdiği Özden Boğaziçi Koleji Ortaokulu’nun vizyoner kurucusu olarak devam etmektedir.

Dünyada yaşanan tüm sorunların eğitimle çözüleceğine olan inancıyla, çağdaş ve geleceğin ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim algısını Kocaeli’ye yerleştirmek için durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli’nin en iyi okulu olma hedefiyle çıktığı bu yolda doğru eğitimle hiçbir bir öğrencinin başarısız olma ihtimalinin olmadığını siz değerli velilerimize göstermek, öğrencileri akademik ve sosyal yönden geleceğe hazırlamak ise en büyük gayesidir.