Anasayfa Kurumsal Kurucumuzun Mesajı
Kurucumuzun Mesajı

Saygıdeğer Veliler,
Sevgili Öğrenciler,

Eğitim sektöründe 2011 yılından beri hizmet vermekteyiz. 6 Yıllık dershanecilik tecrübemizi birkaç basamak daha yukarı taşıyarak özel okul olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin kişisel potansiyellerini ve yeteneklerini geliştirmeye imkân sağlayan okulumuz ile hizmetinizdeyiz.

Gençlerin geleceğini biçimlendiren önemli süreçlerden biri okul seçimidir. Çocuğunuzun kendini birçok alanda geliştirdiği, özgüven duygusu gelişmiş, kendini mutlu hissettiği, spor ve sanatsal faaliyetlerini gerçekleştirebildiği bir ortamda, değerlerini koruyan ülkesine ve çevresine karşı görev ve sorumluluk bilincinde olan, geleceğe güven ile bakan bir nesil hedefliyoruz.

Öyle ki; biz geleceğin önce hayal kurmakla başladığına inan kurduğu hayali idealize edip planlayan, projelendiren ve bunun için mücadele eden gençler yetiştirmeyi ilke edindik. Her insanın iki eğitimi vardır: Biri başkalarından aldığı, öteki ve daha önemlisi ise kendi kendine verdiğidir. Biz bu aşamada hem donanımlı bireyler yetiştiriyoruz, hem de bireyin kendine katkı sağlamasını hedefliyoruz.

Aldığımız bu güzel sorumluluğu hakkıyla yapacağımızdan hiç şüphemiz yok. Her sorunun eğitimle çözüleceğine inanarak, çıktığınız bu yolda Özel Özden Boğaziçi Koleji Ortaokulu olarak size öncülük ve ışık tutmak istiyoruz. Aldığımız bu güzel sorumluluğun, yeni başlangıçların heyecanı ve mutluluğu ile hepinizi kucaklıyorum. Okulumuzu merak eden tüm öğrenci ve onların değerli ailelerine kapımız sonuna kadar açıktır. Bize her zaman ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Eğitime değer veren tüm insanları saygıyla selamlıyorum

KURUCU MÜDÜR
MEHMET ÖZDEN