Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır
Anasayfa Yaşam Servis
Servis

Deniz Tur 2016 yılında asıl mesleği inşaat mühendisliği olan Sezgin DENİZ tarafndan kurulmuştur. “Hedefmiz Memnuniyet” sloganıyla bireysel olarak çıktığı bu yolda daha önceleri başka firmaların bünyesinde serviçilik alanında hizmet vermiştir.

Öğrenci taşımacılığı yanı sıra Ford Otosan, Gölcük Tersane Komuntanlığınada personel servis hizmeti vermektedir. Huzurlu ve güvenli taşımacılığın adresi olan Deniz Tur 12 adet öğrenci paketli yeni araçları, tecrübeli ve güler yüzlü seçkin personeli ile hizmetlerine devam etmektedir.

Değirmendere Cumhuriyet caddesi çeşme durağı karşısındaki ofisimiz hafta sonu dahil olmak üzere sabah 09.00, Akşam 18.00 saatleri arasında açıktır. Çocuklarıızın gözlerindeki mutluluk bizlerin gururudur.

GELECEĞİMİZE GÜVENLE TAŞIYORUZ
DENİZ TUR